Despre Cosmetica auto

Detaliling compartiment motor

Cosmetica / detailing-ul auto cuprinde totalitatea operațiilor de curățare în profunzime, redarea prospețimii, lustruirea, tratarea și protecția de lungă durata a unor suprafețe și materiale interioare sau exterioare cu produse special dezvoltate de producători consacrați, pentru fiecare categorie de material supus tratamentului, precum și dezinfectarea prin ozonificare a habitaclului și a sistemului de climatizare.

Un autovehicul, chiar și puțin exploatat, este afectat ireversibil în timp, atât la exterior, cât și în interior, de o multitudine de factori: clima și intemperiile, umiditatea, soarele, efectul de seră și diferențele de temperatură, sarea și toate produsele chimice și petroliere, asfalt, praf, grăsimi, și lista poate continua.

Foarte important este că interiorul mașinii și circuitul de ventilație/climatizare este un mediu propice pentru dezvoltarea unor culturi diverse de microbi, bacterii, virusuri și alergeni. Efectele acestora vă afectează, iar în cazul alergenilor efectele sunt de obicei iremediabile. Și dacă nu aveți obiceiul ca anual să efectuați o igienizare a sistemului de ventilație/climatizare, pericolul este și mai mare.

Specialiștii KARUSEL Auto Spa redau strălucirea și prospețimea interioară și exterioară a mașinii prin lucrări complexe de cosmetică și detailing exterioare și interioare, și în egală măsură asigură igienizarea garantată a întregului habitaclu.

loader