Servicii cosmetică auto

Îți punem la dispoziție o gamă largă de lucrări de detailing și cosmetizare, de la simple retușuri până la operații complexe de cosmetică exterioară și interioară.

Cosmetică - detailing exterior

Detailingul exterior este foarte important pentru reîmprospătarea aspectului strălucitor al mașinii tale și ajută la o întreținere ulterioară ușoară. Corectăm eventualele zgârieturi de pe vopsea, ornamente sau lămpi. Lustruim în detaliu fiecare element şi îi aplicăm protecţie adecvată.

Vezi detalii

Cosmetică - detailing interior

Orice interior auto se murdărește în timp, iar neglijarea curățeniei poate avea efecte neplăcute pe termen lung. Curățăm și împrospătăm interiorul mașinii tale, eliminăm mizeria și petele din întregul habitaclu și portbagaj, aplicăm dressing de protecție pe toate suprafețele.

Vezi detalii

Detailing compartiment motor

În timp, componentele mecanice și electrice au de suferit, oxidează, se pot uza prematur sau pot genera defecte. Pentru aspect și pentru a proteja și prelungi durata de viață a elementelor din plastic, metal sau cauciuc recomandăm efectuarea periodică a unui detailing motor.

Vezi detalii

Igienizare prin ozonificare

O mașină urât mirositoare este neplăcută și un adevărat pericol la adresa sănătății tale. Ai nevoie de o igienizare prin ozonificare completă, atât a habitaclului cât și a sistemului de ventilație și climatizare.

Vezi detalii
loader